Forssan seudun työ- ja päivätoimintakuljetuksia sekä kylvetyspalvelukuljetuksia koskeva tarjouspyyntö on julkaistu 

Julkaistu:

22.11.2023

Tuomi Logistiikka on julkaissut 478341 / Forssan seudun työ- ja päivätoimintakuljetukset sekä kylvetyspalvelukuljetukset dynaamisessa hankintajärjestelmässä 306159 / Tuomi Logistiikan välittämät henkilökuljetukset sekä tavarakuljetukset henkilökuljetuskalustolla.  

Hankinnan kohteena on pääasiallisesti Kanta-Hämeen hyvinvointialueen (Oma Häme) ryhmäkuljetukset, kuten ikäihmisten päivätoimintakuljetukset, kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakuljetukset sekä ikäihmisten kylvetyspalvelukuljetukset Forssan kaupungin sekä Humppilan, Jokioisten Tammelan ja Ypäjän kuntien alueella. Hankinta koskee esteettömiä ajoneuvoja.  

Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Osa-aluekohtaiset ehdot ja vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnöllä ja sen liitteissä. Uusi sopimuskausi alkaa 1.1.2024. 

Tarjouspyyntö on auki 7.12.2023 klo 9:00 saakka.   

Lisätietokysymyksiä voi esittää 27.11.2023 klo 12:00 saakka.  

Dynaamiseen hankintajärjestelmään, josta tarjouspyyntö löytyy, pääset tästä.

Jotta kilpailutukseen voi osallistua, tulee palveluntuottajan rekisteröityä Tuomen perustamaan dynaamiseen hankintajärjestelmään. Hankintajärjestelmään jätetään osallistumishakemus, jossa kysytään muun muassa palveluntuottajan tietoja sekä selvitetään soveltuvuusehtojen täyttymistä. Osallistumishakemuksen tekeminen ei ole tarjous, mutta on edellytys järjestelmässä julkaistaviin tarjouskilpailuihin osallistumiselle. Osallistumishakemusten käsittelyaika on enintään 10 työpäivää, joten mikäli olet kiinnostunut julkaistusta tarjouspyynnöstä, tee osallistumishakemus kiireen vilkkaa!