Hyllytyspalvelut

Kätsy: huoletonta hyllytyspalvelua

Hyllytyspalvelumme Kätsy huolehtii asiakkaidemme säännöllisesti käyttämien tarvikkeiden riittävyydestä. Asiakas määrittelee millaisen valikoiman tarvitsee, me huolehdimme tilaamisesta, toimittamisesta, hyllyttämisestä sekä varaston ylläpidosta. Palvelu tarjoaa käyttäjälleen huoletonta varastonkäyttöä, säästäen työaikaa merkittävästi. Kätsy soveltuu monenlaisiin kohteisiin, joissa tuotteisto on laaja ja kulutus nopeaa. Palvelu on laajalti käytössä muun muassa sairaaloissa, asumispalveluyksiköissä sekä toimistoissa.

Leikkuri: sairaala- ja hoitotarvikelogistiikan edelläkävijä

Leikkuri-palvelu on kehitetty vastaamaan haastavan sairaalaympäristön logistisiin erityistarpeisiin. Leikkuri kattaa erilaisia sairaalalogistiikan kokonaisuuksia läpiantokaappien ja salien mikrotäyttöpalvelusta infuusioneste-, implantti- ja ortoosilogistiikan ratkaisuihin.

Kaiken keskiössä on asiakkaan erityistarpeisiin mukautuva, elävä ja dynaaminen tarvikevirta; logistiikan ammattilaisemme toimivat saumattomana osana asiakkaan toimintaa, varmistaen kriittisten tarvikkeiden saatavuuden suurista tarvikevirroista aina toimenpidekohtaiseen keräilyyn asti.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Riina Michelsson

Palvelupäällikkö

Kätsy

040 523 3640

riina.michelsson@tuomi.fi

LinkedIn

Topi Syysnummi

Asiakkuusvastaava

Hyllytyspalvelut, Pirkanmaa ja Oma Häme

044 423 5403

topi.syysnummi@tuomi.fi

Vesa Kuivasto

Asiakkuusvastaava

Hyllytyspalvelut, Tays-sairaalakampukset

040 525 3641

vesa.kuivasto@tuomi.fi

LinkedIn

Haluatko muuttaa Kätsy-valikoiman sisältöä tai määriä tai tiedustella tuotteen toimitusaikaa?