Ohjeita kuljetusten toteuttamiseen

Tuomella on monipuoliset ohjeet kuljetusten toteuttamiseen. Ohjeilla pyrimme mahdollistamaan laadukkaat ja turvalliset kuljetukset sekä yhdenmukaistamaan toimintatapoja.

Tietosuoja

Asiakkaidemme tietosuojan turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Käsittelemme kaikkia tietoja huolellisesti, ja odotamme samaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Tietosuoja on perusoikeus, joka turvaa rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien toteutumisen henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojan tarkoituksena on osoittaa, milloin ja millä edellytyksillä henkilötietoja voidaan käsitellä.

Olemme koostaneet yhteistyökumppaneillemme toimintaohjeet sekä tietoturvavideon asiakkaidemme tietosuojan ja tietoturvan huomioimiseen henkilöliikenteessä.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Ajoneuvon tunniste

Palveluntuottajille jaetaan ajoneuvoihin kiinnitettävät tarrat, joiden tarkoituksena on helpottaa asiakkaita tunnistamaan Tuomen ajossa olevat ajoneuvot. Tarrat tulee sijoittaa ajoneuvon takaosaan apukuljettajan puolelle, ovenkahvalinjan yläpuolelle. Esteettömissä ajoneuvoissa tarra kiinnitetään apukuljettajan puoleisen matkustamon oven etuosaan. Tarran on oltava matkustajien helposti havaittavissa ajoneuvon ulkopuolella.