Saavutettavuusseloste

Päivitetty 14.1.2021

Tämä saavutettavuusseloste koskee tuomi.fi -verkkosivustoa ja on laadittu 14.1.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Avidly Oyj on arvioinut palvelun saavutettavuuden.

Vaatimustenmukaisuus

Tämä verkkosivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain.

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja teemme työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Tämä sivusto on julkaistu 14.1.2021. Saavutettavuusongelmia korjaamme sitä mukaa kun ne tulevat tietoomme.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna palautetta saavutettavuudesta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@tuomi.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000