Monipuolinen hankinnan ja logistiikan asiantuntija palveluksessanne

Hoidamme merkittävän osan omistaja-asiakkaidemme hankinta- ja logistiikkatehtävistä Pirkanmaalla ja lähialueilla, rakentaen toimivimmat ratkaisut sekä kustannustehokkaimmat toimintamallit asiakkaidemme arjen tueksi.

Julkisissa hankinnoissa liikkuvat suuret rahat, joten on selvää, että onnistuneilla hankinnoilla voidaan vaikuttaa merkittävästi kuntalaisten varojen tehokkaaseen käyttöön. Olemme keskeisessä roolissa valmistelemassa asiakkaidemme merkittäviä hankintoja yhteistyössä heidän kanssaan. Hankintapalveluidemme tavoitteena on etsiä rohkeasti niin toiminnallisesti kuin taloudellisesti vaikuttavia ratkaisuja asiakkaidemme monialaisten palveluiden toteuttamiseksi.

Logistiikkapalvelumme rakentaa räätälöidyt tavaravirrat, yhdistäen saumattomasti tuotteiden hankinnan, varastoinnin sekä kuljetuksen tehokkaiksi toimitusketjuiksi. Logistiikkaketjumme saumattomuudesta vastaavat logistiikan ammattilaisemme yhdessä kuljetusalan yhteistyökumppanimme kanssa. Hoidamme myös kattavasti sisälogistiikkaa asiakkaidemme toimitiloissa.

Tuotamme vankalla kokemuksella erilaisia yhteiskunnan tukemia henkilöliikennepalveluita, kuten vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuksia, palveluliikennettä sekä koulukuljetuksia. Vuosien varrella hioutunut toimintamallimme henkilöliikennepalveluissa on todettu tehokkaaksi ja toimivaksi. Henkilökuljetusten suunnittelu, ohjaaminen sekä yhdistely toteutetaan kuljetustenohjauskeskuksessamme ja kuljetukset ajetaan kilpailutettujen ammattiliikennöitsijöiden toimesta.

Tiedustelut

Jussi Teronen

Jussi Teronen

Henkilöliikennejohtaja

041 730 2683

jussi.teronen@tuomi.fi

LinkedIn
Antti Sinervo

Antti Sinervo

Palvelujohtaja

040 831 6709

antti.sinervo@tuomi.fi

LinkedIn