Hinnat ja aikataulut

Palvelubussin hinnat

Palvelubussissa käy maksuvälineenä Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen matkakortille ladatut liput. Matkakortin lisäksi maksuvälineenä käyvät ennakkoon ostettu ennakkokertalippu, jota myyvät kaikki Nysse-lippujen jälleenmyyjät, sekä mobiililaitteelle ladattu mobiililippu. Palissa ei voi maksaa lähimaksulla.

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joten myös omaisesi tai ystäväsi voi kulkea kanssasi bussilipun hinnalla.

Lippuun sisältyy 90 minuutin vaihto-oikeus, joka koskee vaihtoa Palista toiseen Paliin, Nyssen bussiin tai ratikkaan. Vaihto-oikeuden ajanlaskenta alkaa siitä hetkestä, kun leimaat lippusi ensimmäistä kertaa Palissa, Nyssen bussissa tai ratikassa.

Nyssen matkakortilla maksettaessa hinnat ovat

  • Arvolippu 2,30 €
  • Seniori-arvolippu (65 vuotta täyttäneet, klo 9-14 välillä) 1,38 €

Pyörätuoliasiakas ja hänen saattajansa, sekä näkö- ja kehitysvammaisten matkustajien saattajat matkustavat ilmaiseksi.

Rintama- tai miinanraivaajatunnuksen omaavat veteraanit matkustavat ilmaiseksi. Ilmaiseksi matkustaminen edellyttää Nyssen asiakaspalvelupisteessä myönnettyä veteraanilippua. 

Muusta Nysse-liikenteestä poiketen rollaattoreiden kanssa matkustavat asiakkaat maksavat matkastaan palveluliikenteessä.

Lisätietoja lipuista saat Palvelupiste Frenckellistä tai Nyssen hinnastosta . Matkakortin voit hankkia ja sitä voi ladata Nella Nettilatauspalvelussa sekä Palvelupiste Frenckellissä. Matkakortin lataaminen onnistuu myös Nysse-lippujen jälleenmyyjillä.

Palveluliikenteen linjat ja aikataulut

Palveluliikenne palvelee arkisin n. 8.30-14.30. Tarkistathan oman Pali-autosi palveluajan aikataulusta. Iltaisin ja viikonloppuisin palvelua tarjoaa Pali 17. Palveluliikenteen autoilla on aikataulupisteitä, jolloin ne lähtevät tietystä kohteesta (esim. Sokokselta), tai joillain palveluliikenteen autoilla on reitti, jonka mukaisesti ne ajavat. Palveluliikenteen autot palvelevat asiakkaita kutsujen perusteella, jolloin myös reitillä ajava auto voi poiketa normaalilta reitiltään noutamaan asiakkaan esim. kotipihasta. Ainoana poikkeuksena on Pali 19, joka ei poikkea reitiltä, eikä ota tilauksia vastaan. Paliin 19 noustaan pysäkeiltä tai reitin varrelta kättä heilauttamalla.

Pali-linjojen reittikartta

Palveluliikenteen aikataulujen tilauslomake

Erilaiset toimintayksiköt kuten Pirhan lähitorit, kotihoito, kaupat, kirjastot yms. paikat, joissa ikäihmiset asioivat, voivat tilata aikatauluja veloituksetta asiakkaille jaettavaksi. Aikatauluja tilataan oheisella lomakkeella. Huomaathan, että lomake on tarkoitettu vain erilaisten yksiköiden käyttöön, emme postita yksittäisiä aikatauluja yksityisille henkilöille. Lisäksi tilauslomakkeessa pitää olla mainittuna yksikön, toimipisteen, kaupan, kirjaston tai muun vastaavan paikan nimi.

Täältä löydät aikataulujen tilauslomakkeen.

Pali aikataulut