Kilpailutuksesta toimitukseen - keskitetysti ja kustannustehokkaasti

  • Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt kuljetuspalvelut
  • Kilpailutettu, kattava tuotevalikoima
  • Säästöjä aktiivisen kehitystyön ja kuljetusten yhdistelyn ansiosta
  • Kustannustehokkuutta keskitetyillä varasto- ja terminaalitoiminnoilla
  • Hyllytyspalvelut

Asiakkaanamme teet kauttamme kaikki tarvikehankinnat keskitetysti ja vaivattomasti yhdestä paikasta – työaikaa sekä hankinta- ja kuljetuskustannuksia säästäen. Huolehdimme materiaalien varastoinnin sekä muut terminaalitoiminnot ja yhdistelemme kuljetukset kustannustehokkaiksi kokonaisuuksiksi. Palvelumme kattaa tarvikkeiden toimitusketjun aina hankinnasta hyllyyn saakka.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen, kilpailutettuihin sopimuksiin pohjautuvan tuote- ja palveluvalikoiman. Valikoimaamme sisältyy useita eri tuotekategorioita aina toimisto- ja koulutarvikkeista hoito- ja siivoustarvikkeistoon. Hoitotarvikkeita on kattavasti perusvälineistä erikoissairaanhoidon tarpeisiin asti. Tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa sekä markkinatilanteen kehittyessä.

Kattava tuotevalikoimamme löytyy sähköisestä tilauskanavastamme Korista , jonka kautta voit asiakkaanamme tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja joustavasti. Tilaukset toimitetaan luotettavasti ja nopeasti suoraan haluttuun osoitteeseen, mikä vähentää asiakkaan omaa varastointitarvetta merkittävästi.