Asiakkaiden hankinnat

Tarjoamme Tuomen hankintapalveluissa vahvaa hankinta- ja kilpailutusosaamista monipuolisesti erityyppisissä hankinnoissa. Asiakkaiden hankintojen kilpailuttamiseen tuotamme kokonaisvaltaista palvelua aina kilpailutuksen valmistelusta hankintasopimuksen tekemiseen saakka. Tarjoamme myös sopimushallinnan palveluita sekä Kori-tilausjärjestelmän asiakkaan käyttöön.

Laadukkaat ja ajantasaiset asiakirjapohjamme tukevat kilpailutusprosessin läpiviennissä, mutta vaihtoehtoisesti voimme myös hyödyntää asiakkaan omia asiakirjapohjia asiakkaan näin halutessa. Meiltä saat myös täsmätukea esimerkiksi hankintamenettelyn valintaan, sopimusehtojen laadintaan tai vaikka tarjouspyynnön valmisteluun liittyen. Toteutamme kilpailutukset aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toimeksiannon tekeminen

Yhteydenotto kilpailutustukea varten onnistuu näppärästi toimeksiantolomakkeella. Käsittelemme saapuneet toimeksiantolomakkeet mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä hankintaprojektin aloittamiseksi tai tarvittaessa toimeksiannon tarkentamiseksi. Lisätietoja palvelustamme antavat tiimiemme hankintapäälliköt.