Ajankohtaista Pali-liikenteessä

Työtaistelujen vaikutukset Pali-liikenteeseen 14.–15.2.2024

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on ilmoittanut poliittisesta lakosta keskiviikolle 14.2. ja torstaille 15.2.2024. Lakko uhkaa pysäyttää kokonaan ratikkaliikenteen ja vaikuttaa laajasti bussivuoroihin.

Palveluliikennettä ajetaan 14.-15.2.2024 tämän hetkisten tietojen mukaan normaalien palveluliikenteen aikataulujen mukaisesti. Varauduthan kuitenkin siihen, että palveluliikenteen puhelinpalvelussa voi esiintyä ruuhkaa.

Teiskon palveluliikenteen ajoneuvolla ajettava yhteysliikenne, jota ajetaan linjatunnuksella U96, ajetaan normaalien aikataulujen mukaisesti. Asiakkaita pyydetään kuitenkin itse varmistamaan jatkoyhteyksien (Nyssen linjat 90 ja 90X) toteutuminen Nyssen Repa Reittioppaasta.

Päivitämme tälle sivulle tietoja lakon vaikutuksesta Pali-liikenteeseen, joten seuraathan tiedotustamme.

(Tiedot päivitetty 13.2.2024 klo 11.30.)


Työtaistelujen vaikutukset Pali-liikenteeseen 1.–2.2.2024

AKT:n linja-autohenkilökunnan ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n ilmoittamien poliittisten lakkojen vaikutuksesta Pali-liikenteeseen tiedotetaan tällä sivulla.

Palveluliikennettä ajetaan 1.-2.2.2024 normaalien palveluliikenteen aikataulujen mukaisesti. Palveluliikenteen puhelinpalvelussa voi esiintyä ruuhkaa torstaina ja erityisesti perjantaina. Suosittelemme tilaamaan kuljetukset ennakkoon.

Seuraathan tiedotusta, jotta saat tiedon, mikäli lakon vaikutuksissa tapahtuu muutoksia.

(Tiedot päivitetty 29.1.2024 14:20.)


Palveluliikenteen avustajatoiminnassa muutoksia

Palveluliikenteessä toimii joillain linjoilla kuljettajan työparina Pirkanmaan hyvinvointialueen avustajia. Pirhan julkaiseman tiedotteen mukaisesti palveluliikenteen avustajatoiminta tulee päättymään kevään 2024 aikana. Kuljettajat avustavat edelleen palveluliikenteen asiakkaita mm. kyytiin nousemisessa ja kyydistä poisjäämisessä. Ikääntyneet ja vammaiset voivat vastedes saada henkilökohtaisen tarpeensa mukaista apua liikkumiseen, vaikka palveluliikenteessä ei enää kevään jälkeen ole yleisiä avustajia. Mikäli avustajien poistuminen vaatii joillekin linjoille muutoksia palveluliikenteen aikatauluun tai reitteihin, muutoksista tiedotetaan erikseen.

Asiakkaat saavat liikkumiseen liittyvää neuvontaa ja ohjausta Pirkanmaan kotitorilta, jonne voi ottaa yhteyttä puhelimitse p. 040 733 3949.


JHL:n työtaistelulla vaikutusta vain Teiskon U96 Pali-vuoroon to 14.12.2023

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL ry) ilmoittama poliittinen työtaistelu Pirkanmaalla vaikuttaa laajasti Tampereen seudun joukkoliikenteeseen torstaina 14.12.2023. Työtaistelun seurauksena bussit, raitiovaunut ja junat eivät liikennöin ajalla 14.12. klo 02.00–15.12. klo 01:59

Työtaistelu ei vaikuta yleisellä tasolla Pali-palveluliikenteen liikennöintiin. Kaikki muut Pali-vuorot ajetaan torstaina 14.12. normaalien aikataulujen mukaisesti, ainoana poikkeuksena Teiskon 96U syöttöliikenteen vuorot, joita ei lakon vuoksi ajeta.


Teiskon palveluliikenne kesällä

Teiskon Pali-bussilla ajetaan 5.6.-6.8.2023 myös ma-pe linjaliikennettä, jonka aikataulussa on huomioitu vaihtoyhteys linjalle 90. Linjaliikenteessä ei poiketa reitiltä. Katso tarkempi aikataulu alta löytyvästä tiedostosta.


Kesäliikenne Niihaman siirtolapuutarhalle

Pali-autoilla toteutetaan kesän ajan liikennettä Niihaman siirtolapuutarhalle 22.4.-7.10.2023 välisenä aikana. Katso tarkempi aikataulu sekä liikennöintipäivät alta löytyvästä tiedostosta.


Pali-reiteissä häiriöitä torstaina 9.3.2023 järjestelmäpäivityksen vuoksi

Osassa Tuomi Logistiikan Pali-palveluliikenteen reiteistä ilmeni torstaina 9.3.2023 häiriöitä järjestelmäpäivityksen seurauksena. Ennakkoon tilatut palveluliikenteen matkat pystyttiin ajamaan normaalisti, mutta uusia matkustajia ei onnistuttu saamaan Pali-reiteille häiriöstä johtuen.

Osa järjestelmähäiriöistä saatiin ratkaistua yhteistyössä järjestelmätoimittajan kanssa jo torstain aikana, mutta häiriöitä saattaa ilmetä vielä osassa Pali-reiteistä myös perjantain 10.3. aikana.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.


AKT:n lakon vaikutukset Pali-liikenteeseen 1.3. alkaen

Auto- ja Kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko linja-autohenkilökunnan osalta alkaa keskiviikkona 1.3.2023 klo 03.00 ja päättyy perjantaina 10.3.2023 klo 03.00, ellei neuvotteluissa päästä ratkaisuun tätä ennen.

Lakolla voi olla vaikutuksia Tuomen järjestämiin Pali-palveluliikenteen kuljetuksiin. Jotkut Pali- linjat tai -reitit voivat jäädä ajamatta lakon seurauksena. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla lakon mahdollisista vaikutuksista Pali-liikenteen linjoihin ja reitteihin.


Kiitos vastauksista Palin asiakastyytyväisyyskyselyyn

Tampereen palveluliikenteessä toteutettiin asiakastyytyväisyyskysely toukokuussa 2022. Saimme vastauksia ennätysmäärän 603 kpl; iso kiitos siis kaikille kyselyyn vastanneille! Kokonaisuutena palvelu sai erinomaisen arvosanan. Asiakkaat ovat tyytyväisiä niin Palin mahdollistamiin asiointiyhteyksiin kuin kuljettajiin ja avustajiin.

Kiitos myös antamistanne kehitysehdotuksista – palvelua pyritään aina kehittämään asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. Tulevissa kehitystoimenpiteissä pyrimme myös jatkossa ottamaan antamanne kehitysehdotukset huomioon. Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset löytyvät liitteestä, mikäli haluatte tutustua niihin tarkemmin.


Käteismaksu poistuu Paleista

Mahdollisuus maksaa Pali-matka käteisellä loppuu palveluliikenteessä 6.6.2022 alkaen. Jatkossa Pali-matkan voi maksaa matkakortilla, mobiililipulla tai ennakkokertalipulla.