Henkilökuljetuksissa järjestelmäpäivityksistä aiheutuneita haasteita maanantaina 1.2.2021

Julkaistu:

02.02.2021

Tuomi Logistiikan yksilö- ja ryhmäkuljetusten uusi sopimuskausi käynnistyi eilen maanantaina 1.2.2021. Sopimuskauden alussa päivitimme myös ajovälitysjärjestelmiämme. Päivitykset aiheuttivat maanantaina teknisiä haasteita, mitkä johtuivat uuden järjestelmäympäristön odotettua huomattavasti suuremmasta kuormituksesta.

Tämän seurauksena esimerkiksi reittien välittämisessä autoille oli ongelmia. Ongelmia esiintyi erityisesti iltapäivällä noin klo 14:00 – 17:00 välisenä aikana. 

Teknisten haasteiden vuoksi kuljetustenohjauskeskuksemme puhelujonot venyivät ajoittain pitkiksi, jopa yli puolen tunnin pituisiksi. Osa kuljetuksista oli myöhässä ja jotkut asiakkaistamme joutuivat odottamaan kyytiään kohtuuttoman pitkään.  

Ongelmia ratkottiin yhdessä järjestelmätoimittajiemme kanssa ja haasteita saatiin ratkaistua jo eilisen päivän sekä illan aikana lisäämällä järjestelmien suorituskykyä ja tasaamalla järjestelmille aiheutuvaa kuormitusta. Suurimmat ongelmat saatiin ratkaistua, mutta joitain ongelmia on ollut edelleen tiistaina 2.2. aamulla. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja reagoimme mahdollisimman nopeasti esille tuleviin ongelmatilanteisiin.  

Pahoittelemme teknisistä haasteista asiakkaillemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa!  

Tarvittaessa lisätietoja saat henkilöliikennejohtaja Jussi Teroselta jussi.teronen@tuomilogistiikka.fi, puh. 041 730 2683.