Hyvä huoltaja!

Tuomessa on alkanut uusi sopimuskausi yksilö- ja ryhmäkuljetuksissa 1.2.2023. Tunnistat tästä edes Tuomen järjestämiä kuljetuksia, kuten koulukuljetuksia, ajavat autot uudesta tunnistetarrasta. Autojen tarrat päivittyvät uusiin maaliskuun aikana.

Tunnistetarra 

Tunnistetarran ulkoasu on muuttunut aikaisemman sopimuskauden Kuohke-tarrasta ja nykyisin tarrassa lukee Tuomi kuljetukset. Tuomi järjestää monenlaisia eri kuljetuksia, ja niitä ajetaan lähtökohtaisesti samoilla sopimusautoilla. Tämän vuoksi puhumme Tuomi kuljetuksista kokonaisuutena.  

Myös tarran värimaailma on muuttunut. Tuomi Logistiikan yritysilme tullaan päivittämään tämän vuoden aikana ja tästä johtuen myös värimaailmamme on muuttunut värikkäämmäksi. Tarra on myös hyväksytetty esteettömyysasiantuntijalla eri asiakaskohderyhmiemme erityistarpeet huomioiden.

Muutokset eivät koske itse palveluja: Tuomen henkilökuljetuspalveluiden kautta tapahtuu yhä kyytien välitys ja samat palvelukokonaisuudet ovat jatkossakin Tuomen palveluja. Yritysilmeen päivitys vaikuttaa siis ainoastaan näkyviin asioihin, kuten yrityksen logoon, väreihin, kirjasimiin ym.

Tuomen kuljetusten uusi tunnistetarra