Korin kehityksessä asiakkaan ostokokemus keskiössä: uutena toimintona tilaajien suosikkilista

Julkaistu:

28.05.2024

Tuomen Kori -tilausjärjestelmässä on julkaistu ti 28.5. uusi, asiakkaidemme toivoma toiminto: suosikkilista. Korin asiakaskyselyssä 6.-17.3.2024 suosikkilista -toiminto nousi kehitystoiveiden kärkipäähän ja voimme ilolla kertoa, että olemme nyt vastanneet asiakkaidemme toiveeseen.

Korin uuden suosikkilista -toiminnon kautta asiakkaamme voi jatkossa merkitä omat suosikkituotteensa tähdellä ja siirtää tuotteet suosikkilistalle. Suosikkilista sujuvoittaa asiakkaamme ostamista Korissa ja säästää tilauksen tekemiseen käytettävää aikaa.

” Minulla on ollut huikea startti Tuomessa ja on hienoa nähdä, miten sydämellä ja asiakaslähtöisesti Kori-palvelua kehitetään. Uusi ominaisuus on hieno ja asiakkaiden toivoma parannus, joka näkyi asiakaskyselymme useissa vastauksissa kehitystoiveena. Kiitos uudesta toiminnosta kuuluukin lukuisille kyselyymme vastanneille asiakkaille! Jatkamme Korin kehittämistä saadun asiakaspalautteen perusteella ja tavoite onkin saada paras mahdollinen ostopaikka ja ostokokemus kaikille Korin käyttäjille.”, Korin tuore palvelupäällikkö Riikka Elovaara kertoo.

Kori on Tuomi Logistiikan asiakkaiden sähköinen ostopaikka ja tilausjärjestelmä, joka kokoaa yhteen laajan ja kilpailutetun tuotevalikoiman, hankintasopimukset sekä pääsyn toimittajien valikoimiin.