Kutsu markkinavuoropuheluun Tampereen palveluliikenteen ja ryhmäkuljetusten kilpailutuksesta

Julkaistu:

04.11.2022

Tämä kutsu koskee Tampereen palveluliikenteen ja palveluliikenteen kalustolla hoidettavien ryhmäkuljetusten kilpailutuksen markkinavuoropuhelua. Tuomi Logistiikka valmistelee näiden kuljetusten kilpailutusta. Kuljetukset hoidetaan n. 14-16-paikkaisilla matalalattiapikkubusseilla.

Palveluliikenne on joukkoliikenteenomaista ovelta ovelle -palvelua, jossa asiakkaan tarpeet huomioidaan: asiakasta avustetaan kantamusten kanssa ja saatetaan tarvittaessa ovelle. Palveluliikennettä operoidaan koko Tampereen alueella (Teiskon palveluliikenne ei sisälly tähän kilpailutukseen). Palveluliikenteen lisäksi kalustolla hoidetaan pääasiassa Tampereen kaupungin alueella olevia ryhmäkuljetuksia, joita ovat mm. koulukuljetukset, kehitysvammaisten työkyydit ja ikäihmisten päivätoimintakuljetukset.

Osallistuminen markkinavuoropuheluun ei sido tarjoajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen eikä tilaisuuteen tulematta jättäminen sulje pois osallistumista varsinaiseen tarjouskilpailuun. Markkinavuoropuhelussa on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentteja sekä käydä avointa keskustelua hankintaa valmistelevien kanssa sekä muiden paikallaolevien kesken.

Markkinavuoropuhelu järjestetään hybridimallilla keskiviikkona 16.11. klo 10-12. Osallistujia pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaan, osallistuvatko he tilaisuuteen paikan päällä, vai etänä. Paikan päälle osallistujia mahtuu vain rajallinen määrä, joten varaathan paikkasi ajoissa, mikäli haluat osallistua tilaisuuteen paikan päällä.

  • Paikan päällä osallistujat: Tilaisuus järjestetään Tuomi Logistiikan tiloissa osoitteessa Särkijärvenkatu 1
  • Etänä osallistujille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä viimeistään ma 14.11. klo 12.

Lisätietoja tilaisuudesta saat autoilijatuesta (autoilijat@tuomilogistiikka.fi, 03 5678 112)

Oletko uusi palveluntuottaja?

Tuomi toteuttaa henkilöliikenteen kilpailutukset dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä. Jos siis olet kiinnostunut ajamaan Tuomi Logistiikan välittämiä henkilökuljetuksia, tee osallistumishakemus dynaamiseen järjestelmään! Järjestelmän kautta saat tietoa julkaistavista kilpailutuksista ja ainoastaan hakemuksen tehneillä ja järjestelmään hyväksytyillä tarjoajilla on mahdollisuus osallistua tuleviin kilpailutuksiin. Hyväksytty osallistumishakemus ei kuitenkaan vielä sido mihinkään, vaan tuleviin tarjouskilpailuihin voi osallistua oman harkintansa mukaan.  

Katso lisätietoja dynaamisesta hankintajärjestelmästä ja jätä osallistumishakemus täällä.