Ikäihmisten päiväkeskuskuljetukset

Päivätoiminta on asiakkaan omia voimavaroja tukevaa, toimintakyvyn ylläpitämiseen tähtäävää ja virkistävää monipuolista toimintaa kotona asuville ikäihmisille. Tarkemmat ohjeet päiväkeskustoimintaan hakeutumiseen saa palvelua järjestävältä taholta eli Pirkanmaalla Pirkanmaan hyvinvointialueelta ja Kanta-Hämeen alueella Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Hämeeltä. Hyvinvointialue myöntää oikeuden päiväkeskustoimintaan ja päiväkeskuskuljetuksiin.

Tuomi toteuttaa ikäihmisten päiväkeskuskuljetuksia miltei koko Pirkanmaan hyvinvointialueella. Poikkeuksena Parkano ja Kihniö, joissa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä vastaa Pihlajalinna. Kanta-Hämeen alueella Tuomi toteuttaa kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakuljetuksia Forssan seudulla eli Forssan kaupungin sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kuntien alueella.

Tuomen toteuttamat kuljetukset suunnitellaan toimintakeskuksista ja asiakkailta saatujen tietojen perusteella. Asiakkaat noudetaan kotoa sovittuun aikaan ja kuljetukset toteutetaan etukäteen suunniteltujen reittien mukaisesti sovitun ajanjakson ajan. Tuomi pyrkii suunnittelemaan reitit niin, että samasta suunnasta samaan aikaan kulkevat asiakkaat yhdistetään samaan reittiin.

Yhteystiedot

Ikäihmisten päiväkeskuskuljetukset:

Sähköposti

paivatoimintakyyti@tuomi.fi (Tampereen alue)

ryhmakuljetukset.pirha@tuomi.fi (muu Pirkanmaan hyvinvointialue)

ryhmakuljetukset.omahame@tuomi.fi (Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Oma Häme. Forssan seutu)

Puhelin

03 5678 109 (Tampereen alue)

03 5678 113 (muu Pirkanmaan hyvinvointialue)

03 5678 115 (Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Oma Häme. Forssan seutu)

Pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla.