Kuvassa logistikko skannaa pakettia

Tiedote Tuomi Logistiikan sopimustoimittajille hyvinvointialueiden tuomista muutoksista

Julkaistu:

21.12.2022

Hyvinvointialueet aloittavat toimintansa 1.1.2023. Tuomi Logistiikka on omalta osaltaan mukana hyvinvointialueiden Pirhan (Pirkanmaan hyvinvointialue) ja Oma Hämeen (Kanta-Hämeen hyvinvointialue) tukipalveluiden tuottajana. Tuomi Logistiikka ei siirry osaksi hyvinvointialueiden organisaatiota, vaan säilyy itsenäisenä in-house yhtiönä Pirhalle ja Oma Hämeelle.

Näin ollen hyvinvointialueiden tuomat muutokset eivät vaikuta Tuomi Logistiikan ja Tuomen sopimustoimittajien välisiin toimintamalleihin, kuten tilauksiin, toimituksiin ja laskutuksiin. Tuomi Logistiikan laskutustiedot pysyvät myös ennallaan ja mitään muutoksia ei tule asiointiyhteystietoihin.

Näkyviä muutoksia saattaa tulla yhteishankintasopimuksiin, joissa voi tulla muutoksia tavaran- tai palveluntilaajiin. Tavaran- tai palveluntilaajilla tarkoitetaan yhteishankintasopimuksessa mainittuja hankinnassa mukana olevia hankintayksiköitä. Esimerkiksi aikaisemmin sote-toimintojen osalta palveluntilaaja on voinut olla yksittäinen kunta ja vuoden 2023 alusta kyseisen palveluntilaajan tehtävä ja sopimus siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Tuomi Logistiikka säilyy kuitenkin sopimuskumppanina hankintasopimuksissa.

Lisätietoja:

Sopimusasiat

Tuomi Logistiikka Oy
Hankintapalvelut
hankintapalvelut@tuomilogistiikka.fi

Muu yhteistyö

Tuomi Logistiikka Oy
Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@tuomilogistiikka.fi
p. 03 5678 100