Tuomi Logistiikalle uusi liiketoiminta-alue

Julkaistu:

28.04.2023

Tuomi Logistiikalle perustetaan 1.8.2023 lähtien uusi Kuljetuspalvelujen liiketoiminta-alue.

Logistiikkapalvelujemme liiketoiminta on kehittynyt viime vuosien aikana nopeasti niin maantieteellisen laajuuden, toimitusmäärien, henkilöstön kuin liikevaihdonkin osalta. Pirkanmaan ja Oma Hämeen hyvinvointialueiden käynnistymisten myötä logistiikkapalvelujen liiketoiminta-alueen palveluille on tunnistettu merkittävää lisäkysyntää, erityisesti kuljetuspalveluiden osalta. Tämän vuoksi logistiikkapalvelut on päätetty jakaa kahteen eri liiketoiminta-alueeseen: kuljetuspalveluihin ja materiaalipalveluihin.

Uudelle kuljetuspalvelujen liiketoiminta-alueelle rekrytoidaan oma kuljetuspalvelujohtaja, josta tulee myös Tuomen johtoryhmän jäsen. Nykyisen logistiikkajohtajan Antti Sinervon tehtävänimike muuttuu palvelujohtajaksi, ja hänen vastuualueenaan tulee olemaan jatkossa materiaalipalvelujen liiketoiminta-alue.

Tuomen logistiikkapalvelujen kokonaisuudessa työskentelee tällä hetkellä jo lähes 250 tuomilaista, joista noin 100 kuljetuspalveluissa ja 150 materiaalipalveluissa.

Tuomen toimitusjohtaja Vesa Haapamäki kommentoi uuden liiketoiminta-alueen perustamiseen johtaneita syitä näin: ”Tuomen kuljetuspalvelut ovat yksi nopeimmin kasvavista ja palveluiltaan kehittyvistä toiminnoistamme, jonka vuoksi oli luonnollista tehdä siitä oma liiketoiminta-alueensa”.

Lisätietoja:

Vesa Haapamäki
Toimitusjohtaja
Tuomi Logistiikka Oy
p. 041 730 0406
vesa.haapamaki@tuomilogistiikka.fi