Tuomi Logistiikan julkaisu.

Julin kesä taloustiimissä

Julkaistu:

19.02.2021

Exceleitä lounaaksi ja numeroita aamupalaksi syövä kauppatieteiden opiskelija Julia Löysi Tuomen Talouden kesätyöilmoittelun netistä; ”Ilmoitusta lukiessa huomasin, että minulta löytyi kaikki tarvittavat taidot ja työpaikkakuvaus oli kivasti kirjoitettu. Siitä tuli heti positiivinen fiilis!” Rekryprosessissa pidettiin hyvin kärryillä etenemisestä ja prosessi oli selkeä, vaikka haastattelu pidettiinkin etänä.

Tiimissä vastaanotto oli lämmin ja perehdytys tehtäviin oli sekä etänä, että toimistolla. Tutuksi tulivat myös etäkahvit. Kesän aikana Julia työskenteli myynti- ja ostolaskutuksen, sekä kirjanpidon avustavien tehtävien parissa, teki muistiotositteita sekä muita talouden tehtäviä.

Tiimissä Julia sai paljon kiitosta, sillä hän oli nopea oppimaan ja tarttui reippaasti toimeen.

”Kesätöissä mieluisinta oli oppia uutta järjestelmistä sekä yrityksen talousprosesseista. Pidin myös virtuaalikahvitteluista sekä muutamista lounaista kasvotusten.”

Julian kesä sujui vauhdilla, ja vaikka etäilyn vuoksi olikin erilainen kuin aiemmat kesätyöt, kaikista haasteista selvittiin ja sai uudella tavalla ottaa vastuuta tehtävistään. Kesän jälkeen Julia jatkoi opintoja Vaasassa ja kandin kirjoitus odotti.