Nhi, kesä 2020 Kätsyttäjänä Logistiikkapalveluissa

Julkaistu:

19.02.2021

Nhi tutustui Tuomen kesätyötarjontaan Rekrytointimessuilla ja jutteli kasvotusten eri vaihtoehdoista. ”Tuomilaiset olivat niin kannustavia ja innostavia, että halusin etsiä lisää tietoa ja hakea kesätöihin!” Nhi osallistui ensin videohaastatteluun, jonka jälkeen seurasi ryhmämuotoinen haastattelu. Kokonaisuus oli hänen mielestään monipuolinen ja kokemuksena hyvä, vaikka haastattelu hieman jännittikin.

Jo ensimmäisestä päivästä Nhi koki olevansa osa tiimiä ja häntä kannustettiin aktiivisesti kyselemään, jos jokin askarrutti. Perehdytys oli kattava ja alussa kuljettiin kokeneemman kanssa, kunnes oli varma fiilis lähteä itse kätsyttämään. Kätsyttäjien joukossa Nhi koki hienoksi yhteisöllisyyden ja sen, että muita autetaan matalalla kynnyksellä. Kesän aikana tehtäviin kuuluivat kuormien purku, tuotteiden tilaukset sekä mm. leikkaustarvikkeiden täyttöä osastoille.

”Parasta tässä kesässä oli ihana ja kannustava työyhteisö, se että tehtävät olivat erilaisia ja päivät vaihtelevia ja pääsi liikkumaan koko ajan. Kesä meni ohi todella nopeasti!”

Kätsyn työt sopivat Nhin mielestä erityisesti salapoliisiurasta haaveileville, sillä välillä pääsee selvittelemään eksyneiden tavaroiden kohtaloita! Kesän jälkeen Nhi jatkoi Tuomella kätsyttäjänä, pitäen opinnoista välivuoden.