Valtterin kesä sisäisten kuljetusten tiimissä

Julkaistu:

18.02.2022


”Tuomen kesätöiden sivuilta lueskelin uratarinat ja tutustuin yritykseen, lisäksi kaveri kätsyn puolelta kannusti hakemaan Tuomelle. Rekrytointi oli selkeää ja meni nopeasti, tilannetta päivitettiin ja tiimihaastattelukin oli siitä mukava, että kysymykset eivät olleet peruskauraa ja meininki oli vapaa”

Valtterin kesätyöhaku lähti käyntiin kahta kanavaa pitkin; googlettamisen sekä ystävän suosituksen avustuksella. Logistiikkaa opiskeleva Valtteri päätyi hakemaan useaa eri logistiikan tehtävää Tuomelta ja tuli valituksi sisäisten huoltokuljetusten tehtäviin TAYS:n toimipisteelle Kalevassa.


Sikun tehtäviin perehdytään aina yhdessä tiimin kanssa ja nelostiimiä Valtteri kehuukin ”Tiimi ollut ihan loistava, apua tarjotaan aina ja perehdytyksessä sai hyvä ”noppavinkkejä””. Kesän aikaisiin tehtäviin kuuluivat pääosin välinehuoltokuljetukset, lisäksi tehtäviin kuului mm. jätekuljetuksia talon sisällä. Sairaala uutena ympäristönä tuntui aluksia hektiseltä, mutta koronasta huolimatta turvalliselta, sillä pystyi luottamaan siihen, että sairaalassa huolehditaan suojautumisesta.


”Parasta oli huomata, että aikataulutetussakin työssä pystyy olemaan itseohjautuva ja tehtävissä sai vapautta ja vastuuta” Ennen kaikkea Valtteri kannustaa hakeutumaan sikun tehtäviin, mikäli haluaa kokeilla jotain uutta. Sairaalaympäristöön pääsee harvemmin, ellei ole alan työntekijä ”Tässä tehtävässä pääsee todella haastamaan itseään”. Kesän jälkeen Valtterin opoinnot jatkuvat logistiikan parissa.


Kevään aikana Tuomi uudisti arvonsa ja kesätyöntekijätkin päästettiin ääneen. Valtterin mielestä arvot tuntuvat omilta ja niihin on helppo samaistua. Jälkikäteen miettiessä muistaa kesän varrelta tapahtumia joissa näkyy, kuinka Tuomessa toimitaan arvojen mukaan.