Veera ja Titta, kesä 2020 valikoima- ja ostotiimissä

Julkaistu:

19.02.2021

Sekä Veeralla että Titalla oli aiempaa kokemusta Tuomesta kuljetustenohjauskeskuksessa työskennellen. Kesän lähestyessä molemmat hakivat töihin valikoima- ja ostotiimiin ja haastatteluiden jälkeen rekry sujui pikaisesti haastavan kevään aikana. Kiitosta haussa sai Teamsin kautta pidetty kevyt haastattelu!

Valikoima ja ostotiimissä on tehtäviä niin oston kuin asiakaspalvelun parissa, Veera työskentelikin kesän ostossa logistiikka-assistenttina ja Titta asiakaspalvelussa palveluneuvojana. Poikkeustilanne aiheutti oman lisämausteensa molempien perehdytyksessä, kuitenkin tiimissä apua sai aina ja tunnelma oli hyvin tervetullut.

”Kesätöissä Tuomesta on oppinut enemmän ja päässyt tutustumaan toimintaan ja ihmisiin laajemmin”

Asiakaspalvelun tehtävissä Titta vastaanotti puheluita mm. kouluilta ja terveydenhuollon toimijoilta, sekä muilta asiakkailta ja ohjasi viestejä eteenpäin sekä teki tarvittavia toimia asiakastilauksille. ”Parasta tehtävissä oli sen monipuolisuus; näki koko talon toimintaa ja oli yhteydessä sekä varastoon että asiakkaisiin”.

Oston tehtävissä Veera teki tilauksia sekä oli yhteistyössä toimittajien ja asiakkaiden kanssa. Tuuratessa tiimin eri henkilöitä, kokemusta tuli runsaasti erilaisista osa-alueista ja yhteistyöstä talon sisällä mm. hoitotarvikeasiantuntijoiden ja saman tiimin logistiikka-asiantuntijoiden kanssa. ”Työ oli niin erilaista aiempaan verrattuna. Tykkäsin tosi paljon siitä, että työ oli itseohjautuvaa ja tekemistä riitti. Talosta näki eri puolet ja oman työn merkitys ja tarpeellisuus korostuivat poikkeusoloissa”. 

Molemmat totesivat yhdestä suusta suosittelevansa Tuomea kesätyönantajaksi avoimille, uusista asioista innostuville tyypeille! Titan vuosi jatkui opintojen parissa ja osa-aikaisena aspassa ja Veera jatkoi vuottaan osa-aikaisena kuljetusten ohjauskeskuksessa.