Tuomi Logistiikka ulkokuva.

Yksilö- ja ryhmäkuljetusten uusi sopimuskausi alkaa

Julkaistu:

28.01.2021

Tuomi Logistiikan henkilökuljetusten uudet sopimusautot aloittavat yksilö- ja ryhmäkuljetuksissa ensi viikon maanantaina 1.2.2021. Samaan aikaan ajonvälitysjärjestelmiin tehdään päivityksiä niin ryhmä- kuin yksilökuljetusten osalta. Kyseessä on laaja hanke, jossa on paljon eri toimijoita.

Vaikutukset asiakkaille ja Kuohke-tarra

Uudellakin sopimuskaudella Tuomen ajossa olevat autot tunnistaa Kuohke-tarrasta. Tarraa on hieman muokattu, jotta se eroaa vanhasta. Tarran ilmeessä on kuitenkin huomioitu selkeys ja visuaalisuus, jotta se olisi mahdollisimman helppo huomata auton apukuskin puoleisen takaoven ikkunasta. Uudet tarrat ovat käytössä sopimuskauden alkaessa.

Asiakkaan näkökulmasta toiminta jatkuu kuten tälläkin hetkellä. On kuitenkin mahdollista, että sopimuskauden alussa helmikuussa on haasteita, kun autotietoja päivitetään ja uusia palveluntuottajia ohjeistetaan toiminnassa alkuun. Toivoimme, että haasteet eivät näy asiakkaillemme.

Sopimuskauden vaihtuminen saattaa aiheuttaa tavallista enemmän yhteydenottoja ja ruuhkautumista palveluissamme. Suosittelemme tilausten tekemistä hyvissä ajoin.

Lisätietoja projektista antavat:

Katja Suvanen
katja.suvanen@tuomilogistiikka.fi
p. 044 430 9427

Ellinoora Tuusa
ellinoora.tuusa@tuomilogistiikka.fi
p. 040 519 3560