Tampereen palveluliikennettä ja ryhmäkuljetuksia koskeva henkilökuljetusten tarjouspyyntö on julkaistu

Julkaistu:

11.01.2023

Tuomi Logistiikka on julkaissut henkilökuljetuksiin liittyvän tarjouspyynnön 412593 / Tampereen palveluliikenne ja ryhmäkuljetukset dynaamisessa hankintajärjestelmässä 306159 / Tuomi Logistiikan välittämät henkilökuljetukset sekä tavarakuljetukset henkilökuljetuskalustolla.

Hankinnan kohteena on Tampereen kaupungin palveluliikenne ja ryhmäkuljetukset sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen ryhmäkuljetukset. Liikennöintialue palveluliikenteellä ja ryhmäkuljetuksissa on pääasiassa Tampereen kaupungin alue. Kalustona käytetään pääosin M2-ajoneuvoluokan 14–16-paikkaisia matalalattia-ajoneuvoja, joissa kaikkien matkustajapaikkojen on oltava asiakkaiden käytössä matalalattiaosaan aukeavan oven kautta. Tarkemmat kohdekohtaiset vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnöllä ja sen liitteissä. Uusi sopimuskausi alkaa 1.7.2023.

Tarjousaikaa on 1.2.2023 klo 12 saakka, lisätietokysymyksiä voi esittää 18.1.2023 klo 12 saakka.

Jätä osallistumishakemus dynaamiseen hankintajärjestelmään ja tutustu tarjouspyyntöön täällä.

Jotta kilpailutukseen voi osallistua, tulee palveluntuottajan rekisteröityä Tuomen perustamaan dynaamiseen hankintajärjestelmään. Hankintajärjestelmään jätetään osallistumishakemus, jossa kysytään muun muassa palveluntuottajan tietoja sekä selvitetään soveltuvuusehtojen täyttymistä. Osallistumishakemuksen tekeminen ei ole tarjous, mutta on edellytys järjestelmässä julkaistaviin tarjouskilpailuihin osallistumiselle. Osallistumishakemusten käsittelyaika on enintään 10 työpäivää, joten mikäli olet kiinnostunut julkaistusta tarjouspyynnöstä, tee osallistumishakemus kiireen vilkkaa!